Joop Kuiper ICW tijdrit 2018

Op 14 mei organiseert Stichting Promotie Oldambt de Joop Kuiper ICW tijdrit 2018. Dit is een individuele tijdrit over 17 kilometer. De start is om 18:00 uur, om de minuut. Het betreft een tijdrit zonder echte prijzen. Wel is er een aardigheidje voor de eerste drie in de samengevoegde categorieën. De inschrijfkosten zijn € 5,00 en kunnen worden voldaan bij de start.

Nadere info:

• Individuele tijdrit over 17 km
  • Start 18.00 uur (om de minuut)
  • Om des keizers baard – het betreft een trainingstijdrit zonder echte prijzen. Wel is er een aardigheidje voor de eerste drie in samengevoegde categorieën.
  • Er is plek voor max 150 deelnemers
  • De volgorde van inschrijven bepaald de start volgorde. (inschrijven op de dag mogelijk)
  • Er zijn 25 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. Onder de vrijwilligers ook uw juryleden van District KNWU- Noord
  • Op Facebook kunt u nadere bijzonderheden vinden https://www.facebook.com/JoopKuiperTijdritOostwold?ref=hl